Varför ignorerar hon mig?

10 februari 2019

Låt oss säga att du började se någon och saker skjuter på alla cylindrar. Du pratar, sms, e-post och även Skyping.

Då saker allvarligt bromsa. Det var en gång en daglig samtal växlar nu varannan dag, sedan en gång i veckan, sedan zip.

Vad kan vara orsakerna? Låt oss ta en titt:

1. Kemi har fizzled

Om hon inte känner ansluten till dig, kommer hon leta någon annanstans.

load...

Det händer alla. En minut du har den galna attraktion, och nästa hon säger att hon är trött och redo för sängen (ensam) och det är bara 20:00

Det är svårt att ta eftersom många killar tror när de har varit intima, de är bra för evigt. Inte fallet, sorry.

Kvinnor älskar med sina hjärtan och sina kroppar, och om hon inte känner ansluten till dig med båda, kommer hon att titta på andra håll.

2. Hon vill få Marriedand du gör inte

Detta sker vanligtvis efter några månader. Ett åtagande sinnade kvinnan tar ständigt inventering för att se om du är äktenskap material. Om hon bestämmer du inte den där killen, kommer hon klippa hennes förlorar och gå vidare.

load...

Det kan vara att du aldrig har sagt ”M” ord och inte tala om den framtida t ogether. Eller kanske du inte mäter upp med vem hon har i åtanke när en potentiell partner ekonomiskt, känslomässigt, sexuellt eller alla tre.

Detta sagt, ta inte detta hårt. Allas behov är olika, och det finns någon för alla oavsett vad dina egenheter och egenskaper råkar vara.

3. Du har bytts ut

Detta är den tuffaste för en man att hantera, särskilt om du kände kärlek för henne, men vet att hon gjorde dig en tjänst eftersom du nu är fri att hitta en som kommer att göra dig både glad.

Vet att hon gjorde dig en tjänst eftersom du nu är fri att hitta en som kommer att göra dig både glad.

Det är inte mycket tröst om en hel del tid har gått, men det gör ont avtar långsamt (och det kommer), nästa sak du vet att du ringer och sms damen du tänkt att vara med.

load...

4. Hon har kalla fötter

Massor av damer där ute kommer överens om genom att säga det oftast mannen med den här frågan, men kvinnor får timid, ängslig och rädd också, och om hon inte är redo att gå vidare, bara är hon inte redo.

Om hon säger att detta är orsaken, respektera hennes beslut och inte driva. Bara låta henne veta att du förstår, och om hon kommer tillbaka, är chansen att det kommer att vara bättre än någonsin.

5. Hon ser röda flaggor

Jag har skrivit en artikel om röda flaggor , och det är definitivt relevant här.

Kanske blev hon förolämpade genom att göra henne att känna att hon inte behandlas väl eller special längre.

Kanske blev hon förolämpade genom att göra henne att känna att hon inte behandlas väl eller special längre. Eller kanske du blev lat med sex och romantik, började ignorera hennes texter och samtal eller utvecklat en mindre än bry attityd.

Om så är fallet, är det dags att fundera på vad du har varit upp till och hur man rättar till det. Om du kan få henne att nå ut igen, använda detta som en möjlighet att vara den man hon såg när du började dejta. Och hon såg potential. Om inte, kommer hon att gå vidare utan ytterligare förklaring.

Dessutom har du två har ett argument? Om det var hård nog för henne att sluta att kommunicera, är chansen saker blåst för gott. Kvinnor glömmer aldrig när du gör dem att känna sig liten, osäker, osäkra eller obetydlig.

Kommunikation är utan tvekan en av de största mått på en kvinnas temperatur. Om hon är glad, innehåll och entusiastiska över hennes framtid med dig, kommer du aldrig gå utan att höra hennes röst. Om inte, fundera över dina erfarenheter, gå vidare och lära sig att vara den man vars telefonnummer aldrig slutar ringa.

Foto källor: ldsmag.com, tumblr.com, wikia.com, mate1.com