Strävan efter lycka: bok nr 1 för att förbättra din relation

13 maj 2019

TL; DR: är inte bara Britt Reints' inspirerande bok ’En amatör guide till strävan efter lycka’ # 1 hemligheten att förbättra din relation, men det är också # 1 hemligheten att förbättra ditt liv som helhet. Tro mig när jag säger att det är en bok som du inte vill lägga ner.

Om alla livets påfrestningar (arbete, familj, hälsa och, naturligtvis, relationer) har verkade suga all lycka ur ditt liv, du vill läsa Britt Reints bok.

Reints, en lycka coach och inspirerande talare, hälls hennes hjärta och själ i ”en amatör guide till Pursuit of Happiness”, en bladvändare som sätter sina misstag och triumfer front och center för att hålla andra från att göra samma misstag och hjälpa dem att finna lycka.

load...

Inspirationen bakom boken

Sedan sommaren 2013 release, ”Jakten på lycka” har varit go-to boka tusentals människor som behövs för att känna sig lycklig igen.

Efter att ha gått igenom flera försöka, personliga erfarenheter, bland annat en separation, äktenskapsrådgivning och en avstämning, Reints hade en hel del råd för vänner, familjemedlemmar och även främlingar som befann sig i liknande situationer.

Så hon bestämde sig för att sätta alla dessa tips till en plats - en bok.

Reints jämför sin bok till grunden av ett hus. Den konkret vägledning hon erbjuder ger människor basen de behöver för att uppnå lycka, så att de kan fortsätta att lägga till det i många år framöver - precis som ett hus.

load...

”Jag ville dela saker på den punkten att jag visste redan en visshet”, sade hon. ”Detta var den grundläggande grundläggande grejer, några universell sanning att människor kunde ta och bygga sig en stabil grund och gå vidare och göra sina egna berättelser efter det.”

Hur lycka kan förbättra din relation

En av de viktigaste punkterna i boken är öppen kommunikation, vilket inkluderar att acceptera och äga upp till hur du känner och direkt ange vad du behöver från din andra större för att hjälpa dig att komma till lycka du vill.

Reints sade berätta din partner, ”Detta är vad jag behöver och jag skulle vilja kunna få det från dig” håller ansvar i balans, men också i slutändan sätter dig i

Ansvarar för att uppfylla dessa behov.

”Det gör dig sårbar och öppnar själv upp till en möjlighet för intimitet från någon annan”, sade hon. ”Det lämnar ansvaret för att ange dina behov och få dina behov fyllda av någon på dig.”

load...

Reints sade detta ansvar går också åt båda hållen, och hon har två regler för att hjälpa någon som behöver något från dig:

  1. Inte ge hjälp om det inte bett om.
  2. Bara hjälpa människor som hjälper sig själva.

Enligt Reints dessa två regler hålla oss från att bli högdragna partner andhelp skapa sunda gränser i dejting eller någon relation.

”Du börjar inse hur många orättvist krav du sätter på din partner”, sade hon. ”Den andra delen med portion är att inse hur mycket vi stoppa vårt sätt ibland för att försöka fylla våra partners behov och göra en röra av det.”

Att uppnå lycka i den verkliga världen

Reints, som har läst självhjälpsböcker sedan hon var 11, sade de flesta böcker erbjuder endast allmänna tips för att uppnå personliga mål, men hon ville ta hennes ett steg längre.

Hon fokuserar på att ge läsarna med konkreta och praktiska sätt att förbättra sina liv.

”När jag talar om lycka i den verkliga världen, jag pratar med människor som är 'Ja, dessa idéer är bra, men säg mig vad det egentligen innebär så att jag kan göra en skillnad i mitt liv nu,'”, sade hon.

Reints bryter ner begrepp högre nivå genom att ge läsare exempel på vad de faktiskt kan göra för att göra deras liv de som de vill leva.

”Vi fokuserar så mycket på våra tankar, vilket är viktigt, men när du interagera med människor på en dag till dag, vi är inte emot läsarna flesta av oss”, sade hon. ”Så ändrar våra tankar är inte alltid tillräckligt för att göra en meningsfull skillnad, speciellt i våra relationer.”

Hur man underhåller lycka

Reints, som gärna bor i Pittsburgh, Pennsylvania, med sin man och två barn, sade medan hennes liv inte är full av lycka hela dagen, varje dag, det är något hon alltid strävar efter.

”För mig, först och främst är lycka en kombination av frid och glädje, så jag tror ju längre jag lever och ju längre Jag får känna mig

Bättre och ju mer jag fortsätta att arbeta på saker som acceptans, desto starkare att inre frid kommer att bli.”

När hon kämpar för att komma tillbaka till den inre frid och glädje, tar hon sig tid att känna igen och erkänna att hon inte känner sig lycklig, som hon saidis den mest avgörande del av hela processen.

”Jag tror att det är ett viktigt steg människor missar, och det gör allt du försöker göra från den punkten på typen av en enda röra”, sade hon. ”Det första steget i acceptans diagnostisera problemet lite och räkna ut om det är även något som måste lösas och i så fall hur.”

Bokens effekt på läsarna

Reints sade medan hon fått mycket bra feedback, inklusive erbjudanden att tala vid nationella konferenser är det svaret från läsare som betyder mest.

”Jag sparar de direkta meddelanden på Twitter och e-post och sånt”, sade hon. ”De är saker som verkligen håller ni.”

”En amatör guide till strävan efter lycka” kan hittas på AmazonandBarnes och Noble.