Nycs meningsfulla anslutningar anpassar matchmaking för kräsna kunder

4 mars 2019

Kort version: Fay Goldman har mer än 20 års erfarenhet matchmaking i New York City, som kan vara en av landets mest utmanande platser för daters. Hennes tjänst, meningsfulla kontakter , skapar personliga liga så att klienter inte behöver slösa tid på människor som inte är förenliga med dem. Fay använder tidig klient sessioner för att avgöra vad de letar efter i en partner och sedan sätter upp möten med väl lämpade matcher. Hon erbjuder också coaching i effektiva dejting tekniker för att säkerställa att kunderna sätta sin bästa fot framåt. I slutändan har meningsfulla kontakter hjälpt många New York-bor bygga vänskap, friska dejting liv, och ännu starka äktenskap.

Inte alla av Fay Goldman kunder tror att de kommer att ha framgång genom matchmaking - åtminstone inte i början.

”En frånskild kvinna kom in som en övning, men hon hade inte förväntat mig mycket. Hon trodde att hon skulle bara gå på ett par datum, men hon hamnade falling in love ”, säger Fay. ”Nu lever tillsammans och planerar att gifta sig. Hon var i misstro i början, men hon nyligen skickade mig några e-postmeddelanden säger hon var verkligen kär och tackade mig.”

load...

Det kunds lyckligt slut är inte ovanligt i Fay 20-åriga karriär som en matchmaker i New York City. Hon grundade sitt matchmaking företag, meningsfulla kontakter, för att hjälpa New York-bor hitta kärlek och lycka.

Genom sitt företag, meningsfulla kontakter, hjälper Fay Goldman daters i New York hitta kärleken.

”Jag gillar att se till att kunden blir en personlig upplevelse och någon bryr sig om vad de letar efter”, sade hon.

Potentiella kunder kan undra varför de skulle vända sig till en matchmaker när dating möjligheter verkar så gott, men många av Fay nuvarande kunder investera tid i sina karriärer, sin hälsa och sin egen framgång, men ofta försummar sina romantiska liv.

load...

”Jag arbetar med mycket upptagen, framgångsrika proffs som lägger ut för andra saker. Alla har sina personlig tränare och hälsocoacher, så det är en naturlig sak att använda en matchmaking service samt ”, sade hon. ”Jag arbetar med en hel del människor som har fått sina karriärer där de vill ha dem, men de har inte spenderat så mycket tid på sitt privatliv.”

Fay Goldman erbjuder Individualisering Att Dating Apps Brist

Många av Fay kunder har sagt till henne att använda en storlek passar alla dejting apps har lämnat dem att känna frånkopplad. Samtidigt har dessa dating apps ändrade användar uppfattningar om att möta sina själsfränder personligen. Istället har online dating gjort människor mer mottagliga för att möta en partner i icke-traditionella sätt, bland annat en matchmaking service som Fay talet.

”Det finns en enorm spinoff nyligen av människor som använder appar och finna att de vill ha något mer personlig”, sade hon. ”De får vana vid att använda olika metoder - annat än organiskt träffa någon. Så det finns en hel del människor som vänder sig till matchmaking som normalt inte skulle ha nått ut.”

load...

Hennes kunder är olika i ålder, erfarenhet och intressen. Vissa är yngre människor i deras 20s och 30s som vill bilda familj, medan andra är äldre frånskilda eller änkor som vill ge sig in på nya romantiska äventyr.

Daters i alla åldrar kommer till meningsfulla kontakter för att möta kompatibla partners.

”Folk går igenom olika stadier, och jag behandlar alla åldersgrupper”, säger Fay. ”Det börjar i mitten av 20-talet och går hela vägen upp. Jag arbetar med någon som är realistisk och letar efter ett förhållande.”

De kunder som söker sig meningsfulla kontakter har alla en sak gemensamt, dock. De vill inte att spela spel och menar allvar med att hitta kärleken.

”Alla verkar ha mål på vissa punkter och åldersintervall om vad de skulle vilja göra. Jag tror att du kan hitta kärleken i alla åldrar ”, säger Fay.

Dating planer som skiljer sig åt beroende på Life Stage och intressen

Meningsfulla anslutningar inte har en standard plan för varje kund; Istället Fay skapar individuella servicepaket baserat på hans eller hennes behov.

”Jag har haft min verksamhet över 20 år, och jag modelleras det på tanken att jag skulle ge personlig en-mot-en instruktion”, sade hon. ”Så kunden har en erfarenhet som om de arbetar med en vän som hjälper dem att hitta en person som är rätt passform för dem.”

Kunder påbörja processen genom att fylla i ett kort informations formulär på nätet, och sedan tala med Fay om sina preferenser i en partner - liksom deras känslomässiga baslinjen, intellektuell nyfikenhet och utseende.

”Det finns en hel del kommunikation när jag börjar arbeta med dem. Jag ge feedback, och kunden har en hel del att säga till vem de introduceras till. Sedan finns det en hel del feedback efter de inte träffas för att se om de är på rätt väg ”, säger Fay.

Fay lär känna kunderna på ett personligt plan innan matcha dem.

Därefter sammanställer Fay en förteckning över godkända matcher. Vissa klienter hon skickar ut en handfull datum, medan andra kan hitta en idealisk partner efter bara en eller två utflykter.

”Det beror på vem jag arbetar med, vad jag tror kommer att arbeta för dem, hur många människor tror jag är realistiskt”, sade hon.

Vissa kunder kan tror att deras datering stil behöver några tweaks, vilket är anledningen till Fay ger också coaching tjänster.

”De kan göra något som inte fungerar för dem på en dag, och de är helt enkelt inte medvetna om hur de kommer ut”, sade hon.

Hennes coaching stil är medkännande och kundnära. Hon ger aldrig råd att en kund inte vill - eller inte bett om.

”Jag grundar min coaching på erfarenhet av att arbeta med andra människor och sunt förnuft”, säger Fay. ”Jag räkna ut hur varje kund är mottaglig för råd. Jag inte driva något på någon. Jag är inte om det. Jag gillar att knuffa dem i rätt riktning försiktigt.”

Fay hjälper människor att hitta kärleken de söker

Fay s matchmaking och coaching stil arbete, och hennes lista över nöjda kunder bevisa hur effektivt hon är.

”En av mina klienter var på sin andra eller tredje introduktion och träffade henne själsfrände”, sade hon. ”Mannen var någon jag träffat år tidigare, men efter att jag träffade henne, dök han att tänka på. Jag trodde att de skulle vara perfekt tillsammans - och de var. De gifte sig och de är mycket nöjda. De har samma intressen, samma känslighet.”

Fay älskar när hennes kunder att hitta en långsiktig lycka, och hon finner att hjälpa andra hitta kärleken otroligt givande.

”Jag vill hålla meningsfulla kopplingar personlig. Jag vill att det ska vara motsatsen till online app. Jag är allt om att hålla det verkliga, och jag tror att det är vad folk letar efter.”- Fay Goldman, grundare av meningsfulla anslutningar

”Det är den största känslan. Det gör du känna att du gör något värdefullt, och du har ändrat någons liv ”, sade hon. ”Några av mina klienter och jag blir nära, och det är underbart när du hjälpa någon hitta vad de verkligen vill ha.”

Två decennier senare avser Fay att fortsätta vad hon gjort sedan hon öppnade Menings Anslutningar: skapa en personlig matchmaking upplevelse som anser varje kunds behov och önskemål. Det kommer aldrig att bli en one-size-fits-all modell här.

”Jag vill hålla meningsfulla kopplingar personlig”, sade hon. ”Jag vill att det ska vara motsatsen till online app. Jag är allt om att hålla det verkliga, och jag tror att det är vad folk söker efter.”