Möt senior singlar gratis - (9 tips för online och i ditt område)

9 april 2019

Vår webbplats är en gratis online-resurs som erbjuder värdefulla innehåll och jämförelser tjänster till användare. För att hålla denna resurs 100% gratis, får vi kompensation från många av de erbjudanden som anges på webbplatsen. Tillsammans med nyckel recension faktorer kan denna ersättning påverka hur och var produkterna visas på hela webbplatsen (inklusive, till exempel i vilken ordning de visas). Vår webbplats omfattar inte hela universum av tillgängliga erbjudanden. Redaktionella synpunkter på webbplatsen är strikt våra egna och tillhandahålls inte, som godkändes, eller godkänts av annonsörer.

AnnonPOS=TRUNC Disclosure

Möte ”Senior” Singles gratis - (9 tips för Online och där du bor)

Placering en betoning på utbildning, EliteSingles är en av de högsta kvalitet dating webbplatser runt. Cirka 80% av användarna har tjänat en högskoleexamen (kandidatexamen, magisterexamen och / eller doktorsexamen). Plus, endast 10% är under 30, så att du kan vara säker på att du kommer att vara i det företag du vill.

load...

2. Meetup.com

Meetup.com är en stor online resurs för att få offline så snart som möjligt. Bara söka efter en aktivitet och / eller din plats. Till exempel har vi skrivit in ordet senior, letade efter meetups inom 50 miles från New York City, och fann hundratals resultat - ”Senior Fitness for Life” bland annat ”Travel and Dinner Group för mogna vuxna” och du kan ta saken i egna händer genom att starta eget meetup också.

3. Facebook

En hel del av enstaka seniorer har haft turen på Facebook, inklusive en nära vän till familjen till mig som började dejta en gammal high school vän när de kopplas på webbplatsen. Dra ut din årsböcker och börja söka efter dina tidigare klasskamrater. Du bör antagligen din high school noterat på din profil så att de kan hitta dig också. Man vet aldrig om att tala om de goda ol'dagar kan skapa en gnista.

load...

Var att möta seniorer i ditt område (# 4-9)

Förutom att använda de tusentals online-resurser som finns där ute, inte försumma några av de mer traditionella. Du vill ha så många verktyg i verktygsbälte som du kan.

4. Fråga familjemedlemmar & Friends att ställa dig upp

Du är bara en person, och du kan bara göra så mycket. Det är därför vi alltid säga singlar, oavsett deras ålder, att rekrytera lite hjälp från sina nära och kära och kollegor. Säg att du är singel och letar, och få dem sätta några trevare ut.

Oavsett om det är ditt syskon, medarbetare, eller tennis partner, låt alla du känner att du inte har något emot att inrättas. Fotokälla: Tennisworld.net.au

Du skulle göra samma sak om du var i behov av ett jobb, eller hur? Du bör göra samma sak för ditt privatliv. Det är inte desperat - det är smart dating.

load...

5. Gå med i en Senior Community Center

Mer än sannolikt, det finns massor av höga aktiviteter som finns där du bor, och mer än troligt, de är 100% gratis. Du måste bara veta vad man ska leta efter. Kolla din handelskammare eller stadens webbplats eller senaste nyhetsbrev eller ring dem för att se vad de har på gång. Tidningar publicera även om denna typ av saker hela tiden, och vanligtvis, alternativ allt från hantverk till musik och sport ligor.

6. Om du gå i kyrkan, ta en titt på de andra medlemmarna

En av våra favorit tips för att hjälpa singlar träffa människor är att tala om för dem att göra något som de redan gör, som gå i kyrkan, men titta på det på ett annat sätt. Inte bara är din kyrka en plats för dig att dyrka, men det är också en plats för att hitta sällskap.

Anmäl dig för kör eller annan aktivitet i kyrkan och du är garanterad att lära känna fler människor.

Nästa gång du ser någon du inte vet, be en vän att introducera dig eller sitta bredvid dem på söndag morgon och slå upp en konversation. Du bör också undersöka deltar i kören, en missionsresa eller annan aktivitet som inte är söndag tjänst.

7. Försök Volontär för a Cause du bryr dig om

Om du filantropiskt benägen, volontär för en sak som är nära och kära till ditt hjärta är ett bra sätt att slå två flugor i en smäll, så att säga. Du kommer att göra något positivt för ditt samhälle, och du kommer att interagera med nya människor.

Leverera middagar med Meals on Wheels, ge hundar bad på din lokala djurhemmet, läsa för barn kämpar cancer - oavsett vad det är, tycker om en sak som du kommer att bli brinner för och som kommer att sätta dig framför dem som har liknande värden. Vi älskar VolunteerMatch eftersom det är ungefär som dejtingsajt för volontärarbete.

8. Gå till gymmet för Senior-relaterade klasser

Gymmet är inte bara för att komma i form och hålla sig frisk - det är också en magnet för att hitta ett datum. Men inte bara få på elliptisk och sätta dina hörlurar. Klasserna är där du vill vara. De flesta gym har klasser som är exklusivt för mogna män och kvinnor och som är gratis eller inkludera rabatter. Så det borde vara lätt att bryta isen eftersom du redan har det gemensamt.

Många gym eller YMCA erbjudande pensionärer enbart klasser, så att du kan vara runt människor som är som medelålders och likasinnade. Fotokälla: Care.com

Ge saker som vatten aerobics, yoga, eller Zumba en chans. Pickleball är också en stor sak just nu om du är ett fan av tennis liknande sport.

9. Få en deltidsjobb som är populärt bland mogna människor

Pension är underbart eftersom det är avkopplande och du kan göra vad du vill, men pension kan också göra det svårare att träffa andra. Du är mindre benägna att planera happy hours med medarbetare och knyta kontakter via kunder, så du måste hitta ett annat sätt att fylla detta tomrum. En deltidsjobb kan vara vägen att gå.

Uppsamlare matvaror i affären och ägna lite tid att hjälpa på biblioteket är populära val bland denna åldersgrupp. Men Bankrate har också en fantastisk lista över deltidsjobb för pensionärer och äldre som du kanske inte har tänkt på.

Vidga dina vyer och träffa ensamstående pensionärer samtidigt!

”Ålder är bara en siffra” kan vara en överutnyttjas talesätt, men det är verkligen sant. Vi får diktera åldern vi känner. Detta tänkesätt, liksom tipsen ovan, kommer att bidra till högre singlar har dating liv de vill ha och förtjänar. Till skillnad från vissa stereotypa filmer antyder, är bingo inte det enda som finns där ute (även om det är mycket roligt, alltför).