Datinggränser ensamma mammor bör ha

17 juli 2019

Folk går med alla typer av avsikter. Om du letar efter en potentiell långsiktig partner, som många av oss ensamstående mammor, så jag hoppas att dessa ord hittar du:

Om du närmar dig med anor från en plats för brist, osäkerhet och nöd, då du kommer aldrig, och då menar jag aldrig hitta ett datum och / eller partner som kommer att behandla dig med respekt och värdighet du förtjänar.

När jag sökte en människa för att rädda mig, rusade jag in i ett förhållande utan att ta rimlig tid att lära känna sina avsikter och karaktär.

load...

Som ett resultat, avfärdade jag röda flaggor och var benägna att projicera en önskad fantasibild på honom, som var, som jag alltid skulle upptäcka, inte alls baserat i verkligheten. Det är hur jag blev en ensamstående mamma i första hand!

Ensamstående mödrar är de mest utsatta befolknings i dating världen behandlas dåligt.

Varför?

Eftersom många av oss ensamstående mammor, särskilt om vi har små barn, kämpar för att uppfylla de känslomässiga och ekonomiska behoven hos våra barn och är i sin tur längtan efter någon att stödja oss.

Det är svårt att vara en ensamstående mamma och några av oss är rädd att vi är mindre önskvärt att män som följd.

load...

Par som osäkerhet med många av oss i vårt 30-talet, 40- och 50-talet som också kan ha en tragiskt missriktade och snedvriden känsla av brådska att hitta en partner innan han blev för gammal och att acceptera ett obscent låg standard behandling som följd.

Detta är en farlig sinnesstämning hittills inom.

Utan självkänsla och egenvärde saknar ensamstående mamma förmågan att skapa friska dejting gränser och normer som krävs för att skilja mellan en kvalitet partner och en predatorial spelare.

Med etablerade tydliga mål och gränser från dating, jag är inte längre ett offer för den epidemi av online-spelare som bara är intresserade av dejting kvinnor för sexuell tillfredsställelse.

Förra veckan träffade jag någon från en online dejtingsajt som var klart grooming mig på ett mycket manipulativ sätt.

”Time alltid avslöjar en

persons verkliga karaktär.”

load...

Se om något av detta ser bekant:

Typexempel:

Dessa online dating webbplatser är laddade med dessa typer av rovdjur som söker kvinnor de uppfattar att vara sårbara, som ensamstående mödrar och använda smicker blandas med möjlighet till kärlek och familj att kuva dem till sexuella underkastelse.

Predators endast söka lätt byte, och om en kvinna är resistent mot deras con, kommer de snabbt gå vidare till nästa mål.

Det enda sättet för en kvinna att bedöma äktheten hos en potentiell friare är att ha klart definierade gränser och normer.

Vi ensamstående mödrar har gått igenom för mycket att hamna exakt där vi började med fel män, och vi har också välbefinnande våra dyrbara barn att tänka på.

Nu är det dags att känna vår värde och vara kräsen! Tiden avslöjar alltid en persons verkliga karaktär och det finns inga genvägar.

Jag påminner mig alltid av citat från Candace Bushnell, som gäller särskilt för ensamstående mammor, ”Bättre ensam än dåligt sällskap.”

Fotokälla: sadeewhip.com