Craigslist: online-datingsuppkopplingssidan

6 juni 2019

Du vet var att gå när du letar efter en rumskompis, ett jobb eller en begagnad cykel, men har du använt Craigslist för online dating ?

Det finns en hel avdelning på klassificeras hemsida som rör människor som söker en mänsklig anslutning - personliga annonser alltifrån missade anslutningar, kvinnor för män, män för kvinnor, kvinnor för kvinnor, män för män, strikt platoniska, diverse romantik och tillfälliga möten.

load...

Liksom de flesta av platsen är stolparna kronologiskt med den nyaste först.

Till skillnad från de flesta online dating webbplatser, det finns inga riktiga format att följa. Skriv vad du vill, så mycket eller så lite som du vill. Lägga upp en bild om du vill.

Söka annonserna är lika ostrukturerad. När du är i avsnittet som matchar din strävan, de enda sökformulär tillgängliga är ålder, sökord eller bilder.

Det är svårt att tro att någon skulle använda detta medium för att hitta kärleken. Det verkar mycket ålderdomlig, begränsad och snabbrörliga.

Men ner och smutsiga tillvägagångssätt verkar representera Craigslist användare till T.

load...

Vem använder den del av Craigslist och varför sex?

Efter att publicera flera annonser på sajten och kontaktannonser avsnitt själv, hittade jag massor av människor som är villiga att berätta sina Craigslist dejting berättelser.

De flesta av de människor som kontaktade mig om deras erfarenheter var män.

Teman ”dating” genom Craigslist inkluderar inte göra förväntningar och vara försiktig.

Båda dessa varningar kommer på vardera sidan av spektrumet av vad som kan hända. Vissa personer får mycket besviken...

De besvikelser kan inkludera prostituerade, stöld, spam, bedrägerier och män - massor av män i kontakt med varandra (oftast kommentars).

Andra har haft (sinne) blåser upplevelser. Jag fick berättelser om trekanter involverar skriv med checklistor, back-gränd avsugningar och en mycket, mycket, en hel del att koppla upp.

En kille sa att han träffade sin själsfrände på Craigslist och de användes senare platsen till veterinären för vissa swinging.

load...

När jag frågade mina källor om någon faktiskt såg hittills genom Craigslist, svaret var rungande ”Nej, inte riktigt.”

Som en kille uttryckte det: ”Det spelade ingen roll vad avsnitt jag skrev i eller svarat på, de allra flesta kvinnor jag har träffat på CL var intresserade av tillfälligt sex. Jag har kommit fram till att trots vad som uttrycks i efterhand, är CL inget annat än en booty call webbplats.”

Vilka är de personer som använder Craigslist?

”CL är för människor alltför uttråkad på jobbet, alltför stoned hemma och för lat för att faktiskt flytta från sin stol för att få ett datum. Bottom-matare i online dating världen.”

Aj, tar det en att känna en?

Saker du behöver veta om du vill prova Craigslist själv:

Alla Craigslist användare där ute vill expandera på hur de använder avsnittet med sex? Jag vill gärna höra dina berättelser - bra eller dåligt!

Fotokälla: digitaltrends.com.