Att hitta kärlek på det nya året

28 juli 2019

Oavsett hur du skulle beskriva din kärlek, dejting och relationer liv in2013 och tidigare är 2014 här och det finns ingen bättre tid att ha tur inlove.

Om du tittar tillbaka på dejting och relationer upplevelser i 2013 och känna sig ensam, besviken, orolig, arg eller misslyckade, är det timefor ett nytt perspektiv.

Tillsammans med att ta på en ny, mer empoweredattitude om kärlek, är kan det vara dags att ändra dina metoder för meetingand kommunicerar med kvinnor om du hittar din nuvarande sätt är notgetting dig vad du vill.

load...

Ta en stund och fundera.

Det som fungerade för dig i kärlek departmentand vad inte? Ta en ärlig titt på ditt beteende för att få en bettersense av dina mönster.

Till exempel kan du precisera en handfull missedopportunities med kvinnor eftersom du kände för blyg eller uncomfortablemaking första steget, be henne eller närmar henne?

Har kvinnorna du daterad låter du vet att du behövs för att bromsa eller du werebeing alltför påträngande? Tänk på hur du känner dig själv och ta in anyfeedback som du litar från kvinnor, vänner, familj, etc.

Jag vet att det kan bedifficult att utvärdera sig själv, speciellt om det tar upp minnen från breakupsor fel eller saknad, men denna övning kan vara den allra innebär att achievinglove 2014.

load...

Kom också ihåg att ge dig själv beröm för relationen anddating erfarenheter som gick bra för dig.

Tänk aboutwhat du vill.

Letar du efter någon att kausalt hittills? Är youlooking för The One? Är du redo att engagera sig i rätt person på lång sikt?

Visualisera dig själv att attrahera och uppnå den typ av kvinna youare söker, vilken typ av relation du längtar efter och omfamna alla FATTAT positiva känslor du förknippar med kvinnan och relationshipyou söker.

Känner du dig mer positiv, glad och självsäker, upphetsad andmotivated nu? Blötlägg i dessa känslor och åta sig att ta meaningfulaction i nutid och framtid.

"Första intrycken

gå en lång väg."

Här finns sju effektiva dejting vanor för att hjälpa dig att nå dina dejting och relationer mål i år.

1. Bryt av din gamla hjulspår.

Speciellt de som thatfeel bekväm men inte nödvändigtvis får du flickan. Om signaturemove är att träffa kvinnor på en bar medan berusade, åtar sig att tryingsomething annorlunda.

load...

2. Arbeta genom din oro.

Be om ett nummer eller initiera ett datum, vare sig personligen eller på nätet. Även om det kan vara överväldigande, gör acommitment att ta större risker med kvinnor.

3. Låt din dating katastrofer i det förflutna.

Istället ta vad du lärt dig med dig in i nuvarande andfocus på att skapa positiva relationer nu.

4. Var tydlig med vad du behöver.

Ha en tydlig pictureof vad du letar efter och vilken typ av kvinna som kan erbjuda detta toyou. Det kan vara till hjälp att prioritera de egenskaper du letar efter ina kvinna.

Också tillåta dig själv att inte engagera sig med en kvinna withclear röda flaggor eller någon som förkroppsligar din affär-brytare.

5. Omfamna din inre herre.

Tänk på en fin, hälsosam balans av förtroende, artighet och självsäkerhet. Kvinnor findthis otroligt attraktiv.

6. Försök inte att tvinga det.

Istället, låt relationen utvecklas naturligt whilefocusing på att lära känna varandra. Ställ frågor, lyssnar uppmärksamt, le och visa henne att du är intresserad.

7. Visa henne att du gör en insats.

Bepresentable och välklädd med lämplig hygien och grooming. Firstimpressions gå långt, om du närmar dig henne och aboutor är på en första dejt.

Fotokälla: blog.twobrightlights.com