Att hantera han kallade mig inte tillbaka blues

4 juli 2019

Du vet scenariot. Du går ut på första dejten med den otroliga killen som verkar som han uppfyller alla dina kriterier för god pojkvän material och ni båda till synes hade en fantastisk tid.

Du kanske till och med fick en kyss och utbytte massor av flirtig skämt som höjde dina förhoppningar att det kanske var ”true blue” den här gången. Men då han faller bort jorden trots hans påståenden att han skulle ringa tillbaka för ett andra datum.

Det finns inget mer frustrerande, eller hur? Vad hände med integritet?

load...

Ännu värre, nu kan du inte få orättvisa av ditt sinne, idisslande om vad som gick fel och varför han inte återvänder dina telefonsamtal eller e-post, och det är att du känner dig galen och deprimerad.

Jag hör från massor av övergivna män som har upplevt allt detta alltför vanlig situation som tyvärr en del av dating som inte tycks kunna skaka sin besvikelse.

Vad är en kille att göra?

Medan vi aldrig riktigt kan veta säkert varför någon inte ringa tillbaka efter vad som verkade vara en bra första datum, några av de vanligaste hypoteser inkluderar:

Om han inte får det, han ville inte slösa tid att gå igenom en uppvaktning och flyttade på att hitta någon mer villiga att ”släcka” snabbare.

load...

Om han fick det, han fick vad han ville och går vidare till nästa erövring.

I en perfekt värld skulle män vara påstridig och uppriktiga om sina avsikter, men detta är en aspekt av dating vi inte har någon kontroll över.

Vår energi kommer att vara bättre spenderas om kanaliseras i mer produktiva butiker att hantera dessa letdowns när de inträffar.

”Det spelar ingen hjälpa dig att låta den här killen så

mycket 'real-estate utrymme' i ditt sinne.”

1. Själv lugna.

Du måste hitta ett sätt att själv lugna och stabilisera dessa nerver och minska de fysiologiska symtom du upplever från din ångest och oro.

Du kan minska dessa spännings endorfiner genom motion, meditation, avslappningstekniker, etc.

load...

2. Skriv ett brev.

Skriv ett brev till honom som du INTE SKICKA som uttrycker all din ilska och sårad över hur han behandlade dig, och sedan förstöra den att ritualize din ”släppa” och går vidare.

Detta brev är bara din terapeutisk fördel.

3. Få ut mer av ditt huvud.

Inleda meningsfulla, produktiva aktiviteter som livnär din känsla av mening och som får dig att må bra om dig själv.

Detta kommer att hjälpa dig att komma ”ur huvudet” när du gör en positiv inverkan på en annan arena.

4. Fortsätt dating.

Fortsätt din dating strävan efter att du har helt sörjt din besvikelse och känsla av förlust så att dina känslor av att vara jaded inte får projiceras på varje ny kille du möter.

5. Grundläggande dejting sanningar.

Utveckla några påståenden som förstärker vissa grundläggande sanningar om dejting:

Skapa en mängd olika påståenden som är trovärdig för dig att du kan upprepa på en daglig basis, så att de kan bli internaliseras.

Du kommer också vill dra dessa ut under dessa utmanande tider när din hjärna går tillbaka till fixering på den man som kränkt dig att ge dig själv en frisk kontroll verklighet.

Du kommer att få igenom detta! Kom ihåg det inte hjälpa dig att låta den här killen så mycket ”real-estate space” i ditt sinne.

Det är inte förtjänat och det håller dig tillbaka från din potential. Du kommer att bli bra!

Fotokälla: eharmony.co.uk.