7 bästa gratis “musik dating site” alternativ (2019)

10 maj 2019

7 Bästa Free Music Dating Site Alternativ (2019)

2

Smaklökar

BÄST AV

”Möt människor genom musik” är Tastebuds motto, och det fungerar ganska mycket hur du tror att det skulle. Ange dina favoritband, låtar och / eller genrer, och få matchas med människor som känner på samma sätt. Tastebuds har en riktigt aktiv användarbas också med användarna utbyter mer än 1,4 miljoner meddelanden förra månaden. Tastebuds har fått mycket beröm, bland annat från The Guardian: ”Om musik är maten av kärlek, är smaklökar till en vinnare.” En nackdel är kundservice, vilket är lite flagnande och svåra att nå.

URL: https://tastebuds.fm/

3

Mixd

BÄST AV

”Slutligen, en dating app för musikälskare” är de ord som hälsar dig på Mixd hemsida, som du kan ladda ner gratis via App Store. Den Mixd teamet tror musik förenar oss, så de har skapat ett utrymme som gör det ännu enklare att göra det. Förutom din traditionella sign-up och matchningsprocesser tillåter Mixd du bjuda in dina matcher till kommande spelningar, evenemang och konserter.

load...

URL: http://www.mixdapp.com/

4

A Sound Match

BÄST AV

A Sound Match strävar efter att ansluta sina användare med en ljud match (få det?), Och för att komma igång, kan du ta webbplatsens gratis tre minuter frågesport - som ställer frågor som ”Har du tid i ditt liv att lyssna på musik ?”och’Var ska man lyssna på musik?’resultaten kommer att berätta webbplatsens kompatibilitet systemet som att matcha dig med. Du får också en Music Personality Badge som du kan visa på din profil, andra sociala plattformar, e-post, blogginlägg, och de flesta andra online-medier.

load...

URL: http://asoundmatch.com/

5

UK musikälskare

BÄST AV

Som ni kan nog säga med sitt namn, UK musikälskare specifikt vänder sig till musikälskare i England, Wales, Skottland och Irland. Det spelar ingen roll om du gillar rock, klassiskt, rap, pop, country, eller någon annan genre - du är säker på att träffa likasinnade på denna webbplats. Fria funktioner inkluderar registrering, surfa och skicka blinkningar och meddelanden. Om du är osäker på hur man får konversationen igång, prova en av Storbritanniens musikälskare fria inledande isbrytare.

URL: http://www.ukmusiclovers.co.uk/

6

Planet Rock Dating

BÄST AV

Planet Rock Dating är ett utmärkt val för dem som älskar band som Led Zeppelin, Pink Floyd, Rolling Stones, Guns N' Roses och AC / DC. Detta fria plats bryr sig lika mycket om dig ha roligt som det gör om du vistas säkert. Varje profil granskats av teamet, och det finns en anti-bluff system på plats. Om du vill ”hitta någon som stenar din värld,” föreslår vi Planet Rock Dating. Din profil kan även dyka upp i nuvarande medlemmarna delen av hemsidan.

load...

URL: http://www.planetrockdating.com/

7

Musikervänner Datum

BÄST AV

Musikervänner Datum lovar att det aldrig kommer att debitera dig att registrera, bläddra profiler emot matcher, och kommunicera med andra medlemmar. Hela platsen är mobil vänlig, så att du inte behöver ladda ner en app och ta upp värdefull plats på din telefon. Här hittar du datum oavsett om du är hemma eller på arbetet, på en Starbucks eller gymmet, eller någon annanstans.

URL: http://musicianfriendsdate.com/

Hitta Melody till din rytm på dessa dating sidor!

Kanske musik ska inte vara en sådan stor sak när det gäller dating. Kanske oss musik snobs bör ge människor som tror Farrah Abraham är en begåvad artist en chans. Men om du är på andra sidan av denna debatt, som jag är, de dejtingsajter på denna lista är där du vill gå. Kör på!