16 bästa platserna att hitta ett lesbiskt chattrum

29 april 2019

Online chattrum har kommit långt från de dagar av AOL, i synnerhet längre än bara text. Från webbkamerorna till telefon chat, det finns en mängd olika sätt att lära känna homosexuella tjejer på nätet - du bara har att hitta rätt plats först. Lyckligtvis har vi tagit hand om den delen.

Tar popularitet, funktioner och prissättning beaktas, här är de 16 bästa ställena att hitta en lesbisk chattrum. (FYI: Dessa platser är också välkomna av bisexuella kvinnor.) Nedan har vi brutit listan i separata sektioner, så att du lätt kan hitta det du letar efter:

Gratis | General | video | Phone | Sex | Apps

13 Best Online Lesbian Chattrum

Det bästa och snabbaste sättet att börja prata med en lesbisk nätet är att gå till en webbplats som gjorts speciellt för att samtala. Nedan har vi de bästa 13 lesbiska chattrum, som vi har lämpligen kategoriseras genom fri, general, video chat, telefon chat och sexchatt.

load...

Free Lesbian chattrum

Om du letar efter en lesbisk chattrum som kommer med en massa häftiga funktioner och kommer inte att bryta banken, kommer du att älska den här listan.

Medan chatt-Avenue är en av de mest populära gratis chattrum (med hundratusentals användare), 321chat har en hel del roliga funktioner och verktyg som uttryckssymboler och exklusiva sektioner baserade på demografiska.

1. 321Chat.com

321Chat och Chat-Avenue har miljontals användare och är några av de bästa gratis chattrum en webben.

2. Prata med Stranger

load...

Prata med Stranger har rum speciellt för homosexuella och bisexuella kvinnor , så du behöver inte slösa tid sortering genom profiler.

3. Random videochatt

Om du vill verkligen se och höra het tjej du pratar med, rekommenderar vi Random videochatt. Det är 100% gratis, och det har tusentals användare för dig att interagera med.

Allmänna chattrum för lesbiska

Dessa är några av de största chattrum på webben, så mängden är på din sida oavsett vilken du väljer.

För lesbiska kvinnor som vill säkerställa att de uppfyller likasinnade damer är InstaChatRooms ett bra alternativ eftersom det har en mängd olika ämnesspecifika chattrum att välja mellan (inklusive videospel, musik och politik). För de mer äventyrliga typen, gå för ChatUniverse, som har en Roulette Chat funktion.

4. ChatFamily.com

load...

5. InstaChatRooms.com

6. ChatUniverse.net

7. ChatHour.com

Webbplatser för lesbiska Videochatt

Vi kan inte alla vara Shakespeare, som är där videochatt kommer väl till pass. Ställa den verkliga och få leva lesbisk chatt på med MyFreeCams och StreamCams. Vi rekommenderar MyFreeCams om du är ny till videochatt scenen, och StreamCams om du har en specifik nisch i åtanke, som kurviga, röda huvuden, eller till och med hemmafruar.

8. MyFreeCams.com

9. StreamCams.com

Webbplatser för lesbiska Phone Chat

Om du älskar mysterium höra någons röst utan att kunna se dem, det är vad dessa lesbiska chatlines ge. Ge LavenderLine ett försök om vänskap, dating eller en relation är en av dina mål. Ge Thesystem ett försök om en mer avslappnad möte är dig perfekt.

10. LavenderLine.net

11. TheSystem.us

LavenderLine och Thesystem är några av de bästa platserna för att ha en lesbisk telefon chatt.

Webbplatser för lesbiska sexchatt

När du vill ta dina interaktioner online till nästa nivå, kolla 12Chats eller passande namnet SexChatSexChat. De båda kan du söka efter en mängd olika fetischer och även erbjuda gratis och / eller bor lesbisk sexchatt.

12. 12Chats.com

13. SexChatSexChat.com

3 Bästa Lesbisk Chattrums Apps

De flesta av oss är på våra telefoner hela tiden, så dessa lesbisk chatrums apps gör det ännu enklare för dig att slå upp en konversation. Vi älskar hennes är roligt och hip atmosfär, men vi älskar också Moovz s eleganta design - du bestämmer vilken som är bäst för dig.

1. Hennes

2. Moovz

3. Gay & Lesbian Chat

Slutgiltiga tankar

Med så många olika typer av lesbiska chattrum där ute, har du nu möjlighet att få kontakt med vem som helst, var som helst, när som helst och hur du vill. Oavsett om du vill hitta nya vänner, en hookup, ett datum eller en relation, en eller flera av chattrum eller program på denna lista är säker på att möta behoven.