15 bästa webbplatser för män som söker män (2019)

16 april 2019

Vår webbplats är en gratis online-resurs som erbjuder värdefulla innehåll och jämförelser tjänster till användare. För att hålla denna resurs 100% gratis, får vi kompensation från många av de erbjudanden som anges på webbplatsen. Tillsammans med nyckel recension faktorer kan denna ersättning påverka hur och var produkterna visas på hela webbplatsen (inklusive, till exempel i vilken ordning de visas). Vår webbplats omfattar inte hela universum av tillgängliga erbjudanden. Redaktionella synpunkter på webbplatsen är strikt våra egna och tillhandahålls inte, som godkändes, eller godkänts av annonsörer.

AnnonPOS=TRUNC Disclosure

15 Bästa Män sökande-Män Personals områden av (2019)

Nisch dejtingsajter, liksom silver singlar , har gjort mycket för att förändra människors uppfattning om singlar i en viss ålder. Inte alla över 50 daters är rädda för teknik eller tveksamma till att träffa någon new.It kan faktiskt bli spännande att komma tillbaka in i dating scenen och känns som en tonåring igen.

load...

SilverSingles uppmuntrar sina medlemmar att ta steget, trotsa stereotyper och göra sina gyllene år verkligen speciell. Gratis medlemskap omfattar profil installation, surfning och begränsad kommunikation.

15. GayCupid

Även GayCupid inte är absolut en ledande dejtingsajt, men det har ett starkt fotfäste i det över 50 demografiska. Cupid Media nätverket äger denna internationella dating service och introducerar tusentals singlar på nätet. Du kan kolla in GayCupid framgångshistorier här.

Nya medlemmar får automatiskt en gratis tremånaders testperiod under vilken de kan komma åt alla premiumfunktioner på GayCupid, inklusive gratis meddelandetjänster. Efter tre månader är över, måste GayCupid medlemmar uppgradera sina konton för att fortsätta använda webbplatsen för att möta datum framtidsutsikter.

load...

Hur är en Kontaktannonser skiljer sig från en dejtingsajt?

Vi får denna fråga en hel del, och jag helt få det. Kontaktannonser platser ser mycket ut som dejtingsajter. De båda har nya medlemmar skapa en profil, de båda har någon form av levande meddelandesystem, och de båda har för avsikt att underlätta datum och relationer. Skillnaden ligger i detaljerna.

Dejting har färre klockor och visselpipor för att distrahera och hindra singlar i sitt sökande efter ett datum. Här är kännetecknen för en dejtingsidan:

De flesta använder kontaktannonser platser och traditionella dejtingsajter omväxlande eftersom de är så lika. Men dejtingsajter (och program) lägga mer kraft på curating matcher, medan dejting webbplatser är glada att komma ur användarens vägen och lät honom bestämma vad han vill.

load...

Vad hände med Back och är Craigslist ett bra alternativ?

Vi har berört Back s smutsig historia och död tidigare i denna artikel, men jag ska spilla flera av de saftiga detaljer här också. FBI arbetat tillsammans med IRS, justitiedepartementet och US Postal Inspection Service att gripa Backpage.com i April 2018. Du vet att det är dåligt när ens Postal Service är efter dig. Regeringen laddade sju personer i en 93-count åtal på avgifter som ingår sex handel och penningtvätt.

Det låter som en enkel god guys-win och hallickar-go-to-fängelse historia, eller hur? Tja, har nedfallet varit lite mer komplicerat än så.

I april 2018 den Back företaget erkände sig skyldig till människohandel.

The Cut publicerat en intressant pjäs om sexarbetare reaktion på Back s avstängning. En 20-årig muslimsk kvinna sa: ”Back är närvarande - eller om det var - min enda inkomstkälla”, och andra påpekade att inte ha en plattform för att skärm datum kan göra dem mer sårbara för johns vill dra nytta av situationen.

Men vad som är gjort är gjort. Den kontakt webbplats är inte mer, VD erkände sig skyldig, och singlar måste hitta en backup Back. Den översta kandidat är Craigslist, en sekretessbelagd webbplatsen, men det faktiskt stänga sin sektion kontakt i början av 2018. Du kan fortfarande träffa singlar genom webbplatsens diskussionsforum , som har en m4m där homosexuella män samlas, men det finns inte längre en särskild utrymme för värva datum eller sex på Craigslist.

”Varje verktyg eller tjänst kan missbrukas”, Craigslist angav i sitt tillkännagivande av avstängning. ”Vi kan inte ta en sådan risk utan att äventyra våra andra tjänster.”

Vad betyder ”M4M” och ”MSM” betyder?

Folk kastar runt en hel del jargong i dating scenen, och det är viktigt att veta vad de säger så att du inte hamnar i en besvärlig situation. Om någon ber dig att P & P , till exempel, och du dyker upp med en kopia av ”Stolthet och fördom”, du både kommer att vara i för en överraskning.

Så, vad betyder M4M betyder ? Det är lätt. Män för män! Jag menar, jag antar att personen kan också hänvisa till M4M pojkbandet, men det är inte så troligt. I samband med en kontakt webbplats är M4M koden för ”Jag är en kille som söker killar.” MSM (män som har sex med män) uppgår till samma sak. När du ser MSM eller M4M på en dating personlig, det är grönt ljus för homosexuella singlar.

Det regnar Män på manar sökande-Män Dating webbplatser

Amerikanerna har fortfarande en lång väg att gå när det gäller verklig jämställdhet och HBTQ representation i samhället, men vi har gjort betydande framsteg i Hollywood minst. 2017, även Disney bröt med sina prinsessor-söka furstar tradition och presenterade sin första gay kyss på den animerade serien ”Star vs. De onda krafterna.”

Homosexuella män har verkligen kommit till sin rätt under det senaste decenniet eller så, och många nischade dejtingtjänster fira sin rätt att bedriva någon och alla de vill. Det har aldrig varit enklare för män som söker män att få ihop. Vi har listat några av de bästa gayvänliga dejting i flera kategorier för att hjälpa dig att ta i centrum och hitta stjärnspäckade romantik du förtjänar. Lycka till!