10 bästa gay-datorappar och webbplatser

24 maj 2019

10 Bästa Gay Dating Appar och webbplatser

4

Grindr

BÄST AV

Skryta: världens största mobilnät killar

Det finns en anledning Grindr är så populär - det fungerar. Med en sådan stor användarbas, har du möjlighet att träffa många män som är precis runt hörnet från dig. Ett rutnät visar profiler av män, som organiseras av deras avstånd från dig. Du kan chatta med dem eller skicka bilder och din plats. Det första steget är bara att komma på det och få slipning!

load...

URL: http://www.grindr.com/

5

OhMojo

BÄST AV

Skryta: En av de längsta gay dejtingsajter

OhMojo.com har funnits i över ett decennium, och det är ett bra ställe för killar att träffa andra killar - oavsett om det är för vänskap, datera, förhållanden, eller till och med äktenskap. Det är en enkel webbplats som är lätt att navigera runt och teamet bakom OhMojo är alltid lyssna på sina medlemmar och lägga till nya funktioner som begärts.

URL: http://www.ohmojo.com

load...
6

Skout

BÄST AV

Skryta: 4,1-stjärnor i Google Play

Beskrivs som ”det globala nätverket för att möta homosexuella män” Skout kommer att introducera dig till pojken intill, liksom mannen på andra sidan jordklotet. Du kan chatta, se som kontrolleras dig och spara dina favoritanvändare. Du kan även tjäna poäng för att få tillgång till premium-funktioner, samt marknadsföra din egen profil med i-app funktioner. Säg ohoj till nästa pojke!

URL: http://www.skout.com/

7

NACKE

BÄST AV

Skryta: 73,640+ Twitter anhängare

Sociala nätverk på allra högsta nivå, Scruff expanderar till att omfatta mer än fem miljoner homosexuella, bisexuella och nyfikna killar. Du kan kolla in vem som är intresserad av dig, samt ansluta med fellas du faktiskt intresserad av. Dela bilder och videoklipp har aldrig varit enklare. Oavsett om du gillar lite nackskinnet eller om du föredrar slätrakad män, är denna app definitivt värt att försöka.

URL: http: //www.scruff.com/

load...
8

Jack'd

BÄST AV

Skryta: mer än 5 miljoner medlemmar

De enda killar som du hittar på Jack'd kommer att vara aktiv - du vet att eftersom konton raderas efter tre månader inte används. Inte nog med att du får träffa män som för närvarande använder appen, men du också har förlängt profil filtrering, en favorit och anhängare lista och scenval. Nu är det bara att träffa din Jack, var han kan vara!

URL: https://www.jackd.mobi/

9

GROWLr

BÄST AV

Skryta: 4.5-stjärnor i App Store

Är du ute efter att träffa fler björnar på fler platser? Då GROWLr är för dig! Du kan skilja mellan offentliga och privata bilder på din profil, samt skicka och ta emot meddelanden och bilder. Appen innehåller också aktuella listor för Bear Runs och Bear Bars. Om du letar efter någon att kela eller grov dig lite, bör du kolla upp det.

URL: http://www.growlrapp.com/

10

Distinc.tt

BÄST AV

Skryta: godkänd för åldrar 12+

Om du är trött på att hitta människor utifrån framträdanden kommer Distinc.tt vara frisk luft du letar efter. Den fokuserar på evenemang som pågår omkring dig, dina vänner och dina intressen. Du kan checka in på olika platser och se där homosexuella människor runt omkring dig älskar att gå. Tänk inte på det som en ”hookup app.” Det är ett socialt nätverk, och det är som du vill vara en del av.

URL: http://distinc.tt/

Webbadress: https: //hornetapp.com/